Fortsatt sponsring av Futurlinern

December 2, 2010

Vi har förnyat avtalet med Jonsson Power  angående sponsringen av Futurlinerbussen. Vårt bidrag till renoveringen består i att vi förser projektet med 12 x 30kg StripAll för rengöring från rost och färg på bussens hjul, luckor, dörrar, bromsdelar, inredningsdetaljer, etc, etc.  Även hjulen på trailern som Futurlinern transporteras på skall göras rent i ett StripAllbad. Vi kommer naturligtvis också att bistå med råd och hjälp för att StripAllrengöringen skall bli riktigt bra och ge en god grund till ett bra lackarbete. På bilden syns ägaren av Futurlinern, Nicklas Jonsson skaka hand med Roy Jansson från Billäderdoktorn vid överlämnandet av StripAllvarorna. Bilden är tagen på lastbilsutställningen Gråbo Trophy (utanför Göteborg) under hösten 2010. Läs mer om Futurliner nr8 på: http://www.classicmotor.se/futurliner/

P1000678

 

StripAll marknadsföres och säljes av Billäderdoktorn's Bilsadelmakeri - 44695 Älvängen - Sverige
www.stripall.se - tel + 46-303-747052 - fax + 46-303-747052 - e-post: post@stripall.se

Bottom