Succé i Nossebro

June 10, 2008

Strip All NossebroBilläderdoktorn´s Bilsadelmakeri fanns på plats på “Power start of summer meet” i Nossebro den 7/6. Intresset var stort när StripAll rost-och färgborttagnings lösning demonstrerades. Intresserade köpare trängdes vid våra bord hela dagen, och lagret av koncentrerat StripAll pulver sålde slut innan marknaden stängde för dagen.

En stor försäljningssuccé var också vår idé om att sälja 10liters färdigblandad vätska på dunk. Många var det som köpte med sig färdig vätska för att åka hem och sätta igång ett rostlösningsbad direkt. Nästa stora marknad som vi besöker blir Big Power meet i Västerås 3-5juli. Där kommer att finnas 25kg,s koncentrerat StripAll pulver till försäljning, färdigblandad StripAll lösning i 10 liters dunk, doppvärmare, kemikaliehandskar, mm. Passa på att besöka oss där för att få svar på alla dina frågor angående användning av StripAll rost-och färgborttagningsmetod.

Vi ses i Västerås!

 

StripAll marknadsföres och säljes av Billäderdoktorn's Bilsadelmakeri - 44695 Älvängen - Sverige
www.stripall.se - tel + 46-303-747052 - fax + 46-303-747052 - e-post: post@stripall.se

Bottom