Fler återförsäljare sökes!

November 11, 2014

Vi söker fler återförsäljare för våra produkter från Drake Chemicals (StripAll, WashAll Extreme, CleanAll). Vi söker nu en återförsäljare i Stockholm och Mälarregionen, återförsäljare för Södra Sverige (Skåne-Blekinge regionen). Vi söker dessutom en ny återförsäljare för Finland och Åland där vi i dagsläget inte har någon försäljning. Verkar det intressant och du vill bli en återförsäljare med eget distrikt så kontakta oss gärna på telefon för ett samtal så får vi se om du passar i vår organisation. Du säljer våra produkter i egen firma men enligt de villkor vi kommer överens om. Ring Roy på Billäderdoktorn 0303-747052 under dagtid (vard.) eller skicka ett e-mail med lite information om dig och ditt företag till oss på e-post: roy@billaderdoktorn.se så får vi se om du passar in som återförsäljare för Drake Chemicals rengöringsprodukter.

Du m vre logget inn for poste en kommentar.

StripAll marknadsföres och säljes av Billäderdoktorn's Bilsadelmakeri - 44695 Älvängen - Sverige
www.stripall.se - tel + 46-303-747052 - fax + 46-303-747052 - e-post: post@stripall.se

Bottom